123Ferie - Privat sommerhus udlejning
Privat sommerhus udlejning Privat Ferienhaus in Dänemark
Lej sommerhus Udlej sommerhus Kontakt 123Ferie

Attraktioner på Fyn

Her har vi lavet en lille samling af attraktioner i nærheden af sommerhuse på fyn. Attraktionerne er oplagt et besøg værd når du skal holde sommerhus ferie på fyn. Du kan også kigge på vores oversigt over sommerhuse på fyn.

 

H.C. Andersen

H.C. Andersens Hus

I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigterens fødested. H.C. Andersens Hus åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer.
Hjemmeside

H.C. Andersens Barndomshjem

H.C. Andersen boede som dreng, i årene fra 1807 og til han rejste til København i 1819, sammen med sine forældre i Munke Møllestræde i Odense.
Hjemmeside

Historiske museer

Vikingemuseet i Ladby

Vikingemuseets centrale ’oldsag’ er den unikke vikingeskibsgrav. Det er Danmarks eneste vikingeskibsgrav og verdens eneste vikingeskibsgrav, som udstilles, der hvor den oprindeligt blev udgravet.
Hjemmeside

Tidens Samling

Tidens Samling er et levende nutidsmuseum. Her kan man opleve interiører, klædedragter og brugsgenstande, der tilsammen danner et billede af det 20. århundrede i Danmark.
Hjemmeside

Møntergården

Møntergården er Odenses kulturhistoriske museum. Her er udstillinger om Fyns oldtid og forhistoriske menneskers levevilkår. Det maleriske museumsområde består af historiske bygninger, blandt andet nogle af Odenses fornemste ejendomme fra renæssancen.
Hjemmeside

Svendborg Museum

Svendborg Museum er et kulturhistorisk museum, der både dækker arkæologien og nyere tids historie i Svendborg Kommune.
Hjemmeside

Den Fynske Landsby

På frilandsmuseet Den Fynske Landsby inviteres du indenfor i en fynsk landsby, som den kunne have set ud i 1800-tallet. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne. Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid.
Hjemmeside

Jernbaner og veteranbiler

Danmarks Jernbanemuseum - en attraktion i nærheden af et sommerhus

Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum er en fire-stjernet attraktion. Der er over 10.000 m2 med vogne og lokomotiver, busser, færgemodeller, modelbaner, minitog og legeplads.
Hjemmeside

Europæisk Automobilmuseum

Intet museum overgår Europæisk Automobilmuseum, når det handler om bilens guldalder. Det er en simpel kendsgerning. Men Europæisk Automobilmuseum er meget mere end den største samling af 50'er biler.
Hjemmeside

 

Kunst museer

Brandts - en attraktion i nærheden af et sommerhus

Brandts

Kulturinstitutionen Brandts etableredes i 1987 - under navnet Brandts Klædefabrik - som Danmarks første center for kunst og kultur i dele af de forhenværende fabrikslokaler. Brandts rummer Kunsthallen Brandts, Museet for Fotokunst og Danmarks Mediemuseum.
Hjemmeside

Fyns Kunstmuseum

Fyns Kunstmuseum er et af landets ældste kunstmuseer. Den pompøse museumsbygning er opført i 1885 i klassicistisk stil med tempelgavl båret af søjler og en elegant billedfrise med scener fra Danmarkshistorien og den nordiske mytologi.
Hjemmeside

Faaborg Museum for Fynsk malerkunst

Faaborg Museums samling af malerier og skulpturer er hovedsageligt samlet udfra kredsen af fynske kunstnere, der sammen med stifteren konservesfabrikant Mads Rasmussen skabte museet i 1910 i Konservesgaarden i Faaborg.
Hjemmeside

Danmarks Keramikmuseum Grimmerhus

Danmarks Keramikmuseum i Middelfart, er Nordens eneste specialmuseum for nutidig dansk og international keramisk kunst, studiokeramik og keramisk design.
Hjemmeside

Natur & dyreliv

Odense Zoo - en attraktion i nærheden af et sommerhus

Odense Zoo

Odense Zoo er en af de 4 statsanerkendte zoologiske haver i Danmark. For at blive statsanerkendt skal man bl.a. være en selvejende institution og virke til fremme af interessen for og kendskabet til dyr hos almenheden og til støtte for zoologisk forskning og undervisning.
Hjemmeside

Naturama - Moderne Naturhistorie - en attraktion i nærheden af et sommerhus

Naturama - Moderne Naturhistorie

Naturama er et naturteater, hvor dyr til vands, til lands og i luften er iscenesat med lyd, lys, flotte film og billeder. I kommer tæt på hvalskeletter, bjørne, elge, vildsvin, hundredvis af fugle og en kæmpe isbjørn.
Hjemmeside

Fjord & Bælt Kerteminde

Fjord&Bælt er et spændende oplevelses- og forskningscenter for både børn og voksne, og for dig der ønsker seriøs viden om den forunderlige verden under havets overflade.
Hjemmeside

Danmarks FugleZOO Frydenlund Fuglepark

Parken har idag ca. 700 fuglefra forskellige steder i verden. For at danne en flot ramme omkring de mange voilerer og vandhuller, er mange af de gamle træer, buske og blomster bevaret.
Hjemmeside

 

Slotte og herregårde

Egeskov Slot - en attraktion i nærheden af et sommerhus

Egeskov Slot

I over 450 år har Egeskov ligget smukt placeret i det sydfynske landskab. Navnet Egeskov stammer oprindeligt fra en gård af samme navn. I dag er Egeskov kendt som Europas bedst bevarede vandborg.
Hjemmeside

Valdemars Slot

Valdemars Slot er opført 1639-44 af Christian den 4. til sønnen, grev Valdemar Christian fra hvem slottet har sit navn. Kongens store byggeri på Tåsinge indledtes, da Valdemar Christian var 17 år, og kongen sparede ingen anstrengelser for at give sønnen en fystebolig af rang.
Hjemmeside

Broholm Gods

Broholm er en af landets ældste herregårde idyllisk beliggende på Østfyn. Efter hundrede års Tornerosesøvn er den nyrestaurerede, sengotiske hovedbygning nu åben for publikum i sommersæsonen, og det er hele året muligt at arrangere private fester og forretningsmøder i de autentisk møblerede og stemningsfulde lokaler.
Hjemmeside

Harridslevgaard Slot

Tidligere kaldtes Harridslevgaard røverslottet og skal i middelalderen have været tilholdssted for sørøvere. På den tid gik vandet helt op til Harridslevgaard, så man havde et fint udsyn over havet. På de udvendigt anbragte jernkroge på slotstårnet hængtes lygter for at narre skibene til at tro at det var et fyrtårn, hvorefter røverne hurtigt kunne stige ombord og røves hvad røves kunne...
Hjemmeside

 

Sommerhus søgning

Her kan du søge blandt sommerhusene på 123Ferie.

 

Landsdel:
 

 

Faciliteter:

         
             
123Ferie   ·   Hyldevang 7   ·   7323 Give   ·   www.123ferie.dk   ·   info@123ferie.dk   ·   Sitemap